VM i Åre 2019 – Aktiviteter i och utanför skidbacken

VM i Åre 2019

VM i Åre 2019 erbjuder förutom själva skidtävlingarna även ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser i Åre, såväl i som utanför skidbacken. Här har vi listat ett gäng av aktiviteter som inte får missas under besöket av alpina VM 2019.

VM i Åre 2019 aktivitet nr 1

Snow Quad: Passa på att uppleva Åres fantastiska natur från en Snow Quad (fyrhjuling utrustad med bandsats). Läs mer om Snow Quad här.

VM i Åre 2019 aktivitet nr 2

Spana efter Norrsken: Februari är oftast en bra månad att försöka se norrsken i Åre. Om du vill öka chanserna att se norrskenet samt lära dig mer om detta fenomen så rekommenderar vi en guidad tur, Northern Light Adventure.

VM i Åre 2019 aktivitet nr 3

Snowbike: Testa på att köra en Snowbike i Åres backar under VM. Snowbike är kombination av cykel och skidor och faktiskt mycket enklare än att åka skidor. Snowbike bokar du här.

VM i Åre 2019 aktivitet nr 4

Isskulptering: Att skulptera i kristallklar is från Åres rena fjällvatten är en mäktig upplevelse. Låt kreativiteten komma fram och skapa ert helt egna konstverk. Läs mer om isskulptering i Åre här.

VM i Åre 2019 aktivitet nr 5

Isfiske: Följ med ut på isarna till någon av Åredalens många sjöar och vattendrag på jakt efter öring och fjällröding. Guidade turer erjbuds för att öka chanserna till hugg. Läs mer om isfiske i Åre här.

VM i Åre 2019 aktivitet nr 6

Matvandring med snöskor: Under VM finns möjlighet att följa med på Åre Gastronomy Walk, en matvandring på snöskor där vi provsmakar olika lokala delikatesser. Läs mer om Åre Gastronomy Walk här.

HÄR KAN VISSA AKTIVITETER ENKELT BOKAS ONLINE!

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se