Vi älskar äventyr!

Rickard Fredriksson VD

Om Explore Åre

Vision

”Att skapa glädje i många människors liv och vara Åres självklara leverantör av aktiviteter och upplevelser”.

Affärsidé

“Att med överraskande hög och snabb service, året om erbjuda egna innovativa aktiviteter och upplevelser till grupper, företag och volymprodukter för privatgäster på besök i Åreområdet, samt även hjälpa till att boka/sälja andra underleverantörers aktiviteter”.

Kärnvärden

Glädje, Innovation, Snabbhet, Säkerhet, Äkthet och Ödmjukhet.

Hur det började (och utvecklades)

Explore Åre växte egentligen fram ur en dröm om att kunna bo och verka i Åre, året runt och där försörjningen också skulle utgöras av en rolig och meningsfull  sysselsättning.

En ”vetenskaplig” marknadsundersökning genomfördes där vi helt enkelt frågade oss själva vad det fanns gott om i Åre och där vi av våra egna svar kom fram till “branta backar och många tokiga besökare”. Med dessa svar införskaffades efter inspiration från Nya Zeeland en Zorbboll (en giganstisk plastboll som är ca. 3,5 m i diameter). Sedan dess har det så att säga “rullat på”.

Under hösten 2018 togs ett beslut att den del av Explore Åre som sysslat med privatgäster skulle ges ett eget varumärke och således skapades ett nytt aktiebolag med namnet Åre Nature Adventures. Tanken med detta var att i det nya bolaget kunna lägga 100 % fokus på denna målgrupp och genom detta höja servicegraden ännu ett snäpp och utveckla fler aktiviteter samtidigt som Explore Åre kan fokusera än tydligare på sina huvudmålgrupper, vilka är konferenser, svensexor/möhippor och skolklasser.

Lyssna gärna på vår radioreklam: OneFM sommar2011

Hoppas vi ses i Åre!

 

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial