Snow Quad Safari

Upplev något nytt i vinter och låt oss ta er med på ett oförglömligt vinteräventyr med våra Snow Quads (fyrhjulingar utrustade med bandsats) där vi ger oss ut tur i Åres fantastiska natur. Under vårt 1 h Safari får ni utöver att uppleva körglädjen på dessa maskiner också ta del av vildmarken, gemenskapen med övriga deltagare.  Att köra Snow Quad är både enkelt och säkert och våra guider går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan vi ger oss iväg. Hjälmar, handskar, overall och kängor går att låna.

 

Ovan: Bilder från Snow Quad Safari i Åre

UPPLEVELSEN BOKAS HÄR VIA VÅR PARTNER

Ovan: Film på Snow Quad i Åre

Upplevelse

Snow Quad Safari (1 h)

Plats

Samling vid Hotel Åre Continental Inn.

Tidsåtgång

1 h + tid för ev ombyte.

Åldersgräns

Den som kör maskinen måste inneha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara såpass stor att denne kan hålla i sig själv runt midjan på den som kör.

Personlig utrustning

Körkort samt varma kläder inkl varma skor och varma handskar (Hjälmar, handskar, overall och kängor går annars att låna).

Transport

Övrigt

Våra Snow Quads är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka orsakad av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

Pris

Besök vår partner för aktuella priser.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se