Skotersafari i Åre: Från 600 kr per person!

Boka vinterns och Åres bästa och mest prisvärda skotersafari hos oss redan nu. Våra priser startar från endast 600 kr ex moms per person och vi erbjuder härliga skoterupplevelser i fantastisk fjällmiljö med turer från ett par timmar till flera dagar. Vi skräddarsyr upplevelsen tillsammans med er och utgår ifrån era behov och önskemål. Med ett stort kontaktnät i fjällvärlden blir upplevelsen unik då vi tar er till platser och aktiviteter ni aldrig annars skulle fått uppleva. Slå oss gärna en signal och berätta om era önskemål och vad ni vill få ut av er skoterupplevelse.

För dig som gillar skoter, missa då inte att köra Snow Quad i Åre!

SE MER OCH BOKA SNOW QUAD ONLINE HÄR!

Kontakta oss för Bokning

snowmobile in åre skoteruthyrning åre Åre_k_3

Vad ingår i våra skotersafarin?

– Försäkring, guide, bensin, skoteroverall, skor, handskar, hjälm.

– Heldagsturer: lunch.

– Fiske turen: fika & lunch och fiskeutrustning.

Förslag på färdiga skotersafariturer!

Skogsturen c:a 2 tim: Skoterturen går leden mot Järpen  via Helgesjön vidare mot Fröå gruva och tillbaka.

Halvdagsturen c:a 3 tim: Turen går via Helgesjön, Åresjön och upp på Renfjället, vi stannar till vid någon fjällservering där Ni kan köpa fika, vi åker till högsta punkten på Renfjället där vi får en magnifik utsikt över Åre by.

Heldags skotersafari: Turen går via Helgesjön mot Undersåker sen vidare upp mot Trillevallen och upp till
Offsjöarna och Hållfjället där vi åker med en vacker vy mot Anarisfjällen innan vi vänder om mot Åre igen, lunch äter vi på något fjällvärdshus.

Förslag på en 2 Dagars skotersafari: Dag 1 Vi åker till Vålådalen via Trillevallen och Hållfjället. Efter lunch åker vi till Ljungdalen via Vålåstugorna och de mäktiga Härjångsfjällen och med vy mot Helags. Vi bor på Pensionat Helags där bastun är varm vid ankomst.
Dag 2 Vi åker mot Tåssåsen och Kroktjärnsvallen (Bartjan som är ett gammalt samskt viste) via Falkvålstjärnare och Storåkläppen. vidare över Anarisfjällen mer mot Vallbo via Lunndörrsstugorna och Grönvallen, en gammal samisk bosättning där  vi går in och tittar till i kåtorna och ser hur man levde förr i tiden. Lunch äter vi på något värdshus i Vallbo eller OttsjöEfter lunch åker vi vidare mot Åre via  Trillevallen och Undersåker. Framme i byn är bastun varm och här finns även möjlighet till egen relax avdelning.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se