Följ med på skotersafari i Åre Boka ditt livs skoteräventyr med oss på Explore Åre.

Boka ditt livs skoteräventyr med oss på Explore Åre.

Vi erbjuder skoterturer från två timmar till flera dagar och vi tar er med ut på skotersafari bland snötyngda granar och vidsträckta fjäll med fantastisk utsikt över sjöar, dalar fjälltopper. Vi anpassar oss efter grupp och den skotervana som deltagarna besitter. Vi erbjuder skoterupplevelser för privatgäster, kompisgäng samt företagsgrupper på besök i Åreområdet och möjlighet finns att starta och förflytta skotrarna till de platser där ni önskar starta ert äventyr.

För dig som gillar skoter, missa då inte att köra Snow Quad i Åre!

SE MER OCH BOKA SNOW QUAD ONLINE HÄR!

Läs mer om skoteruthyrning eller skotersafari.

Kontakta oss för Bokning

Känslan när skoters alla hästkrafter för första gången reagerar vid minsta beröring av tummens gasreglage får den mest kontrollerade konferensdeltagaren att bli barn på nytt och efter ett par timmars skoterkörning i underbar fjällmiljö kommer ni att känna er som ett med er skoter.

Skoteråkning i Åre för privatgäster

Kommer ni till Åre är skoteråkning ett måste. I västra Jämtlad finns 100 tal mil med skoterleder att välja på och ni kommer inte att bli besvikna. De flesta skoterleder är välpreparerade och underhåll sker kontinuerligt. Detta medför att om du själv lånar en skoter och ger dig ut på egna skoteräventyr så krävs att ni införskaffat ett ledkort. Detta behövs dock inte när ni hyr en skoter av oss eller följer med på våra guidade skoterturer, då ingår nämligen ledkortet.

Skotersafari i Åre för grupp och konferens

När ni kommer som grupp eller på konferens till Åre får ni inte heller missa en skotersafari. Här erbjuds ni en skoterupplevelse utöver det vanliga och våra turer innehåller vanligtvis ett stopp för lunch eller fika. Vi anpassar oss helt efter era önskmål och flyttar våra skotrar till den plats ni önskar starta eller avsluta era skoterturer på.

Written by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se