Bil på is

I Åre och dess närhet finns flera möjligheter att köra bil och rally på is eller vintervägar. Vi erbjuder flera olika upplägg med allt från vanliga rallybilar till exklusiva eventbilar av olika märken. Körning kan ordnas på flera olika platser, exempelvis på Åresjön med gångavstånd från byn eller på Kallsjön och Molanda flygfält. Vid denna aktivitet samarbetar vi med partners, specialiserade på just bilkörning.

Gillar ni motorer och häftiga körupplevelser, missa inte vår nyhet Snow Quad. Mer information och bokning här.

bil på is i åre lambon på åresjön  

Ovan: Bilder från bilkörning på is.

Några av våra populära bilupplevelser är:

Porsche Ice Driving Xperience (IDX)

Ice Driving Xperience (IDX) är en adrenalinfylld körupplevelse på sjöis eller bana i Porsche 911 och andra bilar av hög prestanda. Tanken med denna upplevelse är förutom att ha roligt, också att göra dig till en säkrare och bättre bilförare. Upplägget kan anpassas till att passa allt från nybörjaren till den mest erfarne tävlingsförare.

Rally Top Ten

En fartfylld tävling där ni under tio minuter per person ges möjlighet att i vår upplogade bana på Åresjön försöka slå årets banrekord i riktiga rallybilar. Säsongens bästa tid belönas med ett fint pris samt att de bästa tiderna presenteras på hemsida.

Lamborghini på Åresjön

Testa att köra 2010 år bästa sportbil (enligt teknikens värld) på Åresjöns is. Hör mullret från V10:an med 570 hk, känn precisionen i e–gearväxellådan och upplev greppet med fyrhjulsdrift och dubbdäck. Olika upplägg erbjuds.

Kontakta oss för Bokning

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se