Yoga i Åre på Stand Up Paddleboard

SUP yoga är en aktivitet som snabbt blivit mycket populär ute i världen och vi har nu glädjen att här i Åre kunna erbjuda denna aktivitet på våra SUP brädor tillsammans med erfarna yogalärare från byn. Stand Up Paddleboard är en aktivitet som förenar motion och naturupplevelse och när man dessutom lägger till Yoga-momentet och fantastisk fjällmiljö blir upplevelsen än mer komplett. Vid SUP yoga utförs olika yogaövningar på brädan ute i vattnet och då underlaget (SUP brädan) utgörs av ett instabilt underlag som rör sig i harmoni med naturen blir känslan av mindfullnes än mer påtaglig. Om vädret är svalt finns våtdräkter att låna.

SUP_yoga_Åresjön2_640 SUP_yoga_Åresjön_640

Då SUP yoga är väderberoende har vi inga bestämda tider för detta utan genomför aktiviteten på förfrågan. Kontakta oss för mer information.

Det går också bra att HYRA SIN EGEN STAND UP PADDLEBOARD eller följa med på GUIDAD TUR PÅ STAND UP PADDLEBOARD

Kontakta oss för Bokning

En Stand Up Paddleboard kan liknas vid en stabil surfbräda utan segel och man står vanligtvis upp och paddlar längs åar, på sjöar eller i havet. Det finns många olika modeller av SUP brädor och de vi använder oss av är av uppblåsbar typ. Stand Up Paddleboard lämpar sig bra för alla åldrar och kan bedrivas året om och i så gott som i alla väderförhållanden. När det blir kallt drar man enkelt på sig en våtdräkt.  SUP lämpar sig även utmärkt för både otränade och äldre samt är en mycket populär aktivitet som rehablitering, då vattnet dämpar belastningen på leder och ligament men provocerar samtidigt ledstabilitet och rörlighet. Om man skulle tappa balansen från sin Stand Up Paddleboard är risken att göra sig illa också minimal då man bara trillar i vattnet.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se