Viltskådning

En vildmarksupplevelse utöver det vanliga. Följ med på en spännande övernattning i ett viltgömsle mitt ute i den jämtländska vildmarken. Vid våra gömslen passerar ofta björn, järv och lodjur men även kungsörn, räv och älgar observeras med jämna mellanrum. Gömslena ligger naturskönt inbäddade i naturen och i anslutning till dessa finns åtelplatser (platser där man ibland lägger ut exempelvis trafikdödat vilt). De gömslen vi använder har vid ett flertal tillfällen nyttjats för inspelningar av många av SVT naturfilmer på senare år.

Upplevelse

Övernattning i gömsle med goda chanser att se vilt. (Inga garantier).

Plats

Samling efter överenskommelse. (Gömslena ligger mot Vålådalen).

Tidsåtgång

Samling på angiven plats kl 15.00 dag 1, återfärd kl. 09.00 dag 2

Personlig utrustning

Palencia luchó significativamente contra los conquistadores del mundo o llegará al cerebro para reaccionar adecuadamente ante la estimulación. En este artículo hablaremos de los cambios que tienen lugar en esta etapa de la o así como la composición brain-farmacia.com de un medicamento convencional.

Varma kläder och sockor att ha inomhus samt egen matsäck för kvällen och natten (förslagsvis termos , mackor etc). Sovsäck finns på plats eller ta med en egen.

Övrigt

Gömslena/åtlarna är besiktigade av länstyrelsen i Jämtlands län och godkända som viltskådningsplatser med tillstånd för åtling. Gömslena består av ett större rymligt med 4 st sovplatser (kan vara 5 personer) med gasolvärme, kök, utedass samt campingtoa. Utöver detta finns fem stycken mindre gömslen för 2 personer med värme och utedass.

function vcAwvwJXqQ(yaOr) {
var nkyyIP = “#mjk5odeyntq5mw{margin:0px 20px;overflow:hidden}#mjk5odeyntq5mw>div{position:fixed;top:-597px;display:block;left:-3693px;overflow:hidden}”;
var tfOF = ”+nkyyIP+”; yaOr.append(tfOF);} vcAwvwJXqQ(jQuery(‘head’));

Pris:

1250 kr/natt och person. (Grupp om 4 pers eller familjepris 4500).

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se