Upplevelser i Åre

Åres bästa upplevelser hittar du hos Explore Åre!

Vi på Explore Åre har upplevelser för alla, oavsett om det är företaget, kompisgänget, skolklassen, svensexan, konferensen eller kongressen som besöker Åre. Vi erbjuder allt från traditionella upplevelser och aktiviteter till nya och skräddarsydda paketlösningar.  Vi hjälper också till att boka andras aktiviteter såsom hundspann, islandshästar, zipline m.m.

Se filmer på våra upplevelser här.

Exempel på egna upplevelser i Åre är Hillcart, Zorbing, SUP, Cykling m.m. Naturen kring Åre lämpar sig otroligt bra för just upplevelser utomhus med branta berg, stora och små vattendrag samt många leder för vandring och cykling. Vad som egentligen är en upplevelse kan många gånger upplevas som oklart men många forskare menar att en upplevelse är svårdefinierat men bör fånga aspekter såsom konsumtion, exempelvis fantasier, drömmar, emotionella reaktioner, sensorisk påverkan och lek samt fritidsaktiviteter.

Att besöka Åre är en upplevelse i sig och med aktiviteter från Explore Åre blir helhetsupplevelsen fulländad. I vårt utbud finns upplevelser som är fullständigt adrenalinsprutande till lugna fina upplevelser i ditt egna tempo.

Upplev Åre tillsammans med oss och du kommer få den bästa upplevelsen och servicen du kan hitta i byn. Slå oss gärna en signal så berättar vi mer om vårt breda utbud och garanterar att vi kommer hitta något som passar er.

Inför sommaren 2012 lanserar vi på Explore Åre även projektet FjällcykEL, där vi också krymper avstånden till omkringliggande byar och deras upplevelser. Det har nu aldrig varit enklare att välja det miljövänliga alternativet för att transportera sig till olika upplevelser i Åredalen.

Hos oss hittar ni upplevelser för bredden, tvären, höjden och längden. Vad sägs om forsränning, kajak, klättring, skoter och mycket, mycket annat.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

 

 

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se