Traditional Wooden Ski Family Adventure

Samla familjen och följ med på ett oförglömligt skidäventyr i Åre. Vi lägger prestigen åt sidan och upplever skidåkningen precis så enkel som den skall vara. Nytjärade gamla träskidor som doftar härligt, enkla bindningar där ni använder era egna varma skor/kängor samt lättåkta och fina skidleder utan varken branta uppför- eller nedförsbackar. Vi skidar i lugnt tempo genom skogen, så att det alltid finns tid att ta foton för den som vill. Givetvis stannar vi för en riktig “skid-fika” vid vårt vildmarksläger där vi tänder upp en brasa, njuter av varm choklad, apelsin och bullar, precis såsom en gammaldags skidutflykt såg ut med mormor och morfar.

Barn som är för små för att skida själva åker bekvämt i en skön träpulka från Segebaden, dragen av någon av föräldrarna.

Ovan: Bilder från Traditional Wooden Ski Family Adventure.

UPPLEVELSEN BOKAS HÄR VIA VÅR PARTNER

[alert]

Upplevelse

Familjeanpassad skidtur med traditionella träskidor i skogslandskap och mysigt stopp för fika.

Plats

Upplevelsen startar vid Fröå Gruva (passera korsningen upp till Fröå gruva och mot Huså och parkera ca. 100 m efter korsning). Se karta när ni bokar online. 

Tidsåtgång

2h.

Åldersgräns

Barn som skall åka skidor bör vara 5-6 år och ha skostorlek 30. Yngre barn får åka med i en träpulka som dras av någon förälder (OBS. Antal barn i pulka måste anges vid bokning).

Personlig utrustning

Varma kläder enligt flerlagersprincipen och gärna egen ryggsäck (att lägga ombyteskläder i).

Transport

Egen bil eller taxi till samlingsplatsen.

Övrigt

Skostorlek på samtliga deltagare måste anges vid bokning samt hur många barn som skall åka i pulka. Det finns skidor från stl 30 och uppåt.

Pris

Besök vår partner för aktuella priser

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se