Teambuilding i Åre: Vi har aktiviteten för konferensen!

Teambuilding i Åre!

Vad vill ni få ut av er teambuilding i Åre? Kanske vill ni stärka gruppkänslan, skapa en vi-känsla, hantera konflikter i gruppen, öka självförtroendet eller bara lära känna varandra bättre. Allt detta kan göras samtidigt som ni har riktigt roligt tillsammans. Berätta för oss vilka mål ni har, så fixar vi resten.

Se våra några av våra förslag på grenar här, eller kontakta oss för förslag på upplägg!

Vi har aktiviteter för alla typer av grupper och vad kan egentligen passa bättre än teambuliding i Åre med inramning av en härlig fjällmiljö? När ni väl bestämt er för en konferens i Åre har vi aktiviteter som garanterat kommer svetsa samman gruppen på ett härligt sätt. Vi har många olika upplägg med portabla aktiviteter där vi kommer till er och anpassar oss efter era önskemål.

Teambuilding i Åre är så mycket mer än att enbart öka gruppkänslan! Det finns många olika anledningar att köra teambuilding där den kanske främsta är att ha kul. Vilken av våra aktiviteter ni än väljer så lovar vi att vi kommer ha roligt tillsammans och att gruppkänslan kommer stärkas på köpet. Ett förslag vi också vill tipsa om är att under en kickoff eller konferens också köra teambuilding för att stärka kontakten med era kunder! Att komma nära sina kunder är alltid bra för framtida affärer.

Lär känna varandra!

Genom gruppövningar och andra övningar lär man snabbt känna sina medarbetare och förstår gruppdynamiken på ett nytt sätt. Det blir bland annat tydligt vilka roller var och en har i de nya situationer som skapas. Vem tar kommandot och vem är passiv? Vem är klurig och vem är stark? Kanske du som chef funderar på att tillsätta en ny befattning och vill se vem i gruppen som skulle lämpa sig bäst? Det kan då vara intressant att som utomstående betrakta hur gruppen löser problem. Att klara av övningar i grupp ger en också ökad självkänsla som i sig leder till ökad trygghet på arbetsplatsen.

Teambuildingen och konflikthantering!

På många företag finns också dolda  konflikter som ligger och gror. En teambulding kan på många sätt lösa upp dessa konflikter bara man gör dem på rätt sätt och med rätt uppföljning. Låt oss veta era ingångsvärden så tar vi fram ett förslag där vi försöker råda bot på de punkter där skon kanske klämmer. En konflikt beror oftast på att man inte lyssnar på varandra eller accepterar varandras olika sidor. Kan man då hitta övningar och lekar där allas bra egenskaper kommer fram, växer ofta en större acceptans för varandra fram.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se