Svensexa och möhippa i Åre – 7 bästa tipsen på aktiviteter

Svensexa och möhippa i Åre!

Svensexans och möhippans aktivitetsutbud i Åre är enormt och här finns kanske något av det roligaste man kan göra med bruden eller brudgummen.  Här i Åre finns en uppsjö av aktiviteter att välja bland med allt från fartfyllda och adrenalinfyllda upplevelser till mer lugna, sköna och avslappnande aktiviteter. Vi har här gjort en lista på de aktiviteter som vi rekommenderar för svensexan eller möhippan i Åre.

Plats 1 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Mountain Cart

mountaincart axel mountaincart svensexa 2_640 Mountaincart sladd2

Mountain Cart är en upplevelse som passar de flesta grupper där man själv väljer farten och upplägget. Antingen kan man köra ett lång guidad åk från Åreskutan eller köra en tävling med tre åk i det 1 km långa Kälkspåret. Läs mer om Mountain Cart här.

Plats 2 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Bumperball

body zorb jpg möhippa i åre _640 Bumperball vinter

På andra plats kommer Bumperball vilket är en sjukt rolig upplevelse där man helt enkelt sätter en stor genomskinlig boll på kroppen och spelar en fotbollsmatch. I uppläggen för svensexor och möhippor ingår mål, domare samt en organiserad match eller turnering . Läs mer om Bumperball här.

Plats 3 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Bastuflotte

bastuflotte i åre skål_640 bastuflotte_inredning_1000_pix bastuflotte i åre 3

Att antingen avsluta svensexan eller möhippan med ett skönt bastubad eller kanske ha bastuflotten som huvudattraktion är ett måste under vistelsen i Åre. Bastuflotten kan antingen hyras i två eller fyra timmar samt att den i många fall ingår i de paket som sälja i Åre. Läs mer om bastuflotten i Åre här.

Plats 4 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Zorbing

zorbing i åre2 möhippa svensexa i åre

Zorbing är garanterat Åres snurrigaste äventyr och går ut på att man i händer och fötter spänner fast sig inuti en gigantisk jätteboll. Med två personer i bollen puttar man sedan iväg bollen utför en gräsbevuxen backe där den får rulla fritt. Här utlovas mycket skratt! Läs mer om Zorbing i Åre här.

Plats 5 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Stand Up Paddleboard

SUP_yoga_Åresjön_640 DCIM101GOPRO DSC_2936

Stand Up Paddleboards kan man antingen hyra i Åre eller följa med på en guidad tur. Den guidade turen som är en riktig höjdare innebäar att man läggare i brädorna uppe vid Tegeforsen och sedan paddlar hela vägen ner till Holiday Club. Läs mer om Stand Up Paddleboard i Åre här.

Plats 6 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Vattenboll med Mankini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om man vill utsätta brudgummen eller bruden för något riktigt roligt under sin vistelse i Åre måste man låta denne få “gå på vattnet” inuti en vattenboll. Personen i fråga stängs då in i bollen och kan sedan gå, trilla, springa helt torrskodd på vattenytan. Läs mer om vattenboll och mankini här.

Plats 7 aktiviteter för svensexan och möhippan i Åre: Traditionell femkamp

IMG_5047 IMG_5033 blåsrör

En gammal hederlig aktivitet med grenar såsom yxkastning, blåsrör, slangbella, pilbåge, knivkastning m.m. Tävla individuellt eller i lag.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se