SUP (Stand Up Paddleboard) på Blanktjärn i Åre

Stand Up Paddleboard på Blanktjärn i Åre.

OBS! Sedan 2019 gäller nya regler för all vistelse kring Blanktjärn, vilka återfinns på länsstyrelsens hemsida. Då rådande restriktioner omöjliggör SUP-paddling på Blanktjärn, ger vi gärna tips på andra lämpliga vattendrag i Åres närhet när ni hyr en SUP av oss. Kontakta oss här för olika tips. 

SUP på Blanktjärn i Åre är en unik upplevelse som går utöver det vanliga där man får uppleva Blanktjärn med sitt unika turkosa vatten och med ett siktdjup på flera meter på ett helt nytt sätt. Känslan av att sväva fram på en Stand Up paddleboard mitt i fjällvärlden är något alldeles extra och aktivitetsföretaget Explore Åre hyr ut Stand Up paddleboards och erbjuder ett paket med “Blanktjärn SUP Rental Kit” där ni får med allt som behövs för att uppleva detta på egen hand. I paketet ingår förutom den uppblåsbara brädan även ryggsäck, pump, paddel, våtdräkt, trangiakök och en vandringskarta som beskriver turen.

SUP_blanktjarn_are_5_640

SUP_blanktjarn_are_4_640 SUP_blanktjarn_are_3_640 SUP_blanktjarn_are_2_640

Ovan: Stand Up Paddle på Blanktjärn i Åre.

Kontakta oss för Bokning

För dig som önskar en bekvämare upplevelse med SUP och inte vill vandra själv erbjuder Explore Åre även guidade turer med Stand Up paddleboard i och omkring Åre, då främst nedströms paddling i svagt strömmande vatten och i fantastisk natur.

Ovan: Guidad tur med Stand Up paddleboard i Åre.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se