Stand Up Paddleboard – Glid ljudlöst fram på Åresjön!

Gå en kurs eller hyr din egen SUP hos oss i Åre. Här finns möjlighet att antingen prova SUP (stand up paddleboard) som en “prova på” kurs eller en mer avancerad variant där vi kör SUP i strömmande vatten med möjlighet att surfa på lite mindre vågor och valsar. Stand Up Paddling är en fantastisk motionsform, så kom och testa hos oss på Explore Åre! Det passar alla – såväl yngre som äldre!

Läs mer, se bilder och filmer samt boka SUP här!

Vi erbjuder 2 h kurser där vi går igenom många olika moment och ni får motion och träning i form av koordination, rörlighet och balans på köpet samtidigt som ni får en härlig naturupplevelse på Åresjön.

Under våra kurser går vi vi igenom tekniker, både på land och i vattnet och vi lär ut hur man lättast tar sig upp på brädan i både grunt och djupt vatten samt även från bryggor. Att falla rätt i såväl grunt som djupt vatten och självräddning ingår också.

När vi övat färdigheterna på land, går vi ut på vattnet. Först får vi lära oss att paddla liggandes och på knä med grundläggande paddlings tekniker och efter några minuter i vattnet brukar man vara redo att ställa sig  upp. Vi visar hur man får rätt hållning och balans ståendes på sin bräda och även hur man paddlar så avslappnat som möjligt.

Om vinden är måttlig paddlar vi en tur längs Åresjöns strand och är det större vågor och blåsigt stannar vi oftast i viken, där vi har lä.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se