Snowbike to the Afterski (Stag & hen)

Snowbike är lika enkelt som att cykla, så här kan alla vara med oavsett om man stått på skidor tidigare eller ej! Vi möts i Årebjörnen för en kort genomgång och introduktion i Snowbike för att därefter direkt ge oss ut i Åres backar. Här kör vi så snön yr och dagens guide visar vägen genom skidsystem där vi åker de flesta färger på backarna samt testar såväl släp- som sittliftar. Önskar ni stanna till vid någon backrestaurang så fixar vi detta och här ges möjlighet att köpa egen dryck. Efter två timmars åkning kommer vi fram till dagens mål, en hejdundrande Afterski på Fjällgården, Årehyddan eller Timmerstugan där ni hoppar av Snowbikesen och rakt in på Afterskin (säg till om ni önskar hjälp med att boka bord eller stå på en gästlista till afterskin så försöker vi hjälpa till). Vi tar hand om utrustningen och kör tillbaka detta till Björnen så ni kan fortsätta kvällen utan att tänka på detta (och om ni har lämnat något i Åre Björnen kör vi tillbaka det till er afterski).

snösprut jpeg kyckling_snowbike_640 action1 jpeg

DSC_2457_700_pix snowbike kyckling2Åre_640 hopp jpeg

Kontakta oss för Bokning

 

Upplevelse: Guidad Snowbike tur från Björnen med avslutning på Afterski i centrala Åre (där vi kör tillbaka utrustningen till Björnen igen).

Tidsåtgång: Ca. 2h

Plats: Samling i Åre Björnen.

Pris: 650 kr/pers vid eget liftkort och egna pjäxor. 1050 kr/pers när vi fixar liftkort och pjäxor. (Minst 8 pers)

Övrigt: Kombinera gärna med hyra av en kycklingdräkt. (Meddela oss gärna i god tid om ni önskar hjälp med att boka bord eller stå på gästlistan på Afterskin så försöker vi hjälpa till).

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se