Snow Quad Night Ride Adventure

Våra kvällsturer med Snow Quads (fyrhjulingar utrustade med bandsats) är garanterat ett äventyr utöver det vanliga. Vi tar er med ut i kvällen och upplever en ny dimension av naturen och vildmarken. Tidigt på säsongen, fram till slutet av januari går våra kvällsturer i mörker, men ju längre säsongen går blir det ljusare och ljusare på kvällarna (ytterligare en fördel förutom chansen att få se en skymt av norrskenet är att ni förhoppningsvis redan hunnit utnyttja dagen till andra aktiviteter så ni får ut maximalt av er vistelse i byn). Givetvis stannar vi för en vildmarksfika längs turen. Att köra Snow Quad är både enkelt och säkert och våra guider går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan vi ger oss iväg. Hjälmar, handskar, overall och kängor går att låna på plats.

Ovan: Bilder från Snow Quad Night Ride Adventure

UPPLEVELSEN BOKAS HÄR VIA VÅR PARTNER

Ovan: Film på Snow Quad i Åre

Upplevelse

Snow Quad Night Ride Adventure inkl fika.

Plats

Samling vid Hotel Åre Continental Inn.

Tidsåtgång

1,5 h + tid för ev ombyte.

Åldersgräns

Den som kör maskinen måste inneha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara såpass stor att denne kan hålla i sig själv runt midjan på den som kör.

Personlig utrustning

Körkort samt kläder att ha under overallen.

Transport

Övrigt

Våra Snow Quads är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka orsakad av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

Pris

Besök vår partner för aktuella priser.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se