Snow Quad Family Adventure with “fika”

Ta med familjen på ett oförglömligt vinteräventyr med våra Snow Quads (fyrhjulingar utrustade med bandsats) och upplev Åres fantastiska vildmark. Under vårt 2 h “Family Adventure” har vi anpassat vår upplevelse till familjen så att någon vuxen i familjen kör maskinen och övriga familjemedlemmar fördelar sig på “passagerarplatsen” och i den bekväma släden (max 5 pers). Givetvis stannar vi för en familjeanpassad vildmarksfika längs turen. Att köra Snow Quad är både enkelt och säkert och våra guider går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan vi ger oss iväg. Hjälmar ingår till de som sitter på Snow Quad samt till den vuxna som kör kan handskar, overall och kängor lånas på plats.

Ovan: Bilder från Snow Quad Family Adventure  i Åre

UPPLEVELSEN BOKAS HÄR VIA VÅR PARTNER

Ovan: Film på Snow Quad i Åre

Upplevelse

Snow Quad Family Adventure (2 h)

Plats

Samling vid Hotel Åre Continental Inn.

Tidsåtgång

2 h + tid för ev ombyte.

Åldersgräns

Den som kör maskinen måste inneha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara såpass stor att denne kan hålla i sig själv runt midjan på den som kör. Ingen åldersgräns eller andra krav för den som sitter i släden.

Personlig utrustning

Körkort samt varma kläder (hjälmar ingår till de som sitter på Snow Quad samt till den vuxna som kör kan handskar, overall och kängor lånas på plats). Barnen måste ha egna varma kläder, skidkläder funkar fint.

Transport

Övrigt

Våra Snow Quads och slädar är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka orsakad av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

Pris

Besök vår partner för aktuella priser.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se