Vi älskar äventyr!

Paintball i Åre

Paintball i Åre

Spela paintball i Åre under skolresan, svensexan eller konferensen i Åre och hör kulorna smattra i plåtar och bland träden samtidigt som adrenalinet sprutar i kroppen. I Åre erbjuds paintball i fin skogsmiljö med många roliga hinder och inslag, vilken lämpar sig väl för grupper som vill göra något annorlunda under sin vistelse i Åre. Att spela paintball kan till viss del liknas vid att “leka krig” fast mer seriöst och med riktiga regler. Att bli träffad innebär en viss form av smärta så det gäller att passa sig samtidigt som man måste försöka oskadliggöra sina fiender. Det är en hårfin gräns mellan att stanna på sin plats och i sitt skydd eller våga ta terräng. I slutändan är det oftast laget med bäst samarbete och strategi som står som segrare. Vi erbjuder även hela paket för skolresor i Åre och paket för svensexor i Åre.

Ett alternativ till paintball i Åre är även Åre Outdoor Laser Combat vilket är en ny aktivitet som kombinerar paintballens spänning med dataspelens avancerade teknik. I Åre Outdoor Laser Combat slipper ni kladdet av kulornas färg samt smärtan av att bli träffad samtidigt som aktiviteten totalt sett har ett lägre pris än paintball. (Gillar ni “smärta” plockar vi gärna fram ett paintball gevär och låter exempelvis brudgummen löpa “chicken-race” när ni andra skjuter). Banan för Outdoor Laser Combat ligger endast 3 kilometer från centrala Åre.

lasetag rök i åre laser5web Laser tag i Åre Glad tjej

Laser Tag i Åre resultat_640 Laser Tag Åre summering_640 Laser Tag Åre samling_640

Ovan: Bilder från Åre Outdoor Laser Combat.

Boka eller får mer information om Åre Outdoor Laser Combat här.

Paintball i Åre på Gris_640

 

Ovan: Under Åre Laser Combat ges också möjlighet att köra “PAINtball Chicken race” på exempelvis brudgummen (där alla får skjuta 10 skott med riktigt paintballgevär på offret)… Svidande skönt 🙂

paintball i åre3 paintball i åre 5 paintball i åre 4

Ovan: Bilder på paintball

Upplevelse

Paintball i Åre eller Åre Outdoor Laser Tag.

Plats

3 kilometer öster om Åre

Tidsåtgång

Ca. 60-120 min

Åldersgräns

Paintball 18 år och Åre Outdoor Laser Combat 7 år (spelet i Åre Outdoor Laser Combat anpassas till åldersgruppen på spelarna)

Personlig utrustning

Underställ (att ha under överdragsoverallen) och stabila skor.

Transport

Ingår ej.

Övrigt

I paketet ingår komplett utrustning.

Pris

Paintball 550 kr/pers (inkl 400 boll och skydd) och Åre Outdoor Laser Combat 390 kr/pers för 1h (obegränsat med skott).

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Please like & share:

Back to Top ↑