Northern Light Adventure (Grupp)

Ett perfekt kvällsarrangemang under konferensen i Åre där kollegorna får vara med om en oförglömlig upplevelse i den exotiska vinternatten med chans att uppleva det magiskt dansande norrskenet. Northern Light Adventure är anpassat till konferensgrupper och vi vandrar i pannlampornas sken och med snöskor på fötterna en kortare sträcka bland snötyngda granar och mysiga gamla torp (sträckan är ca 2 km, så att alla kan vara med). En ny dimension av natten kommer att upplevas och vi startar turen från en plats (ca. 10 km från Åre by) där förutsättningarna är goda att se norrsken. Turen innehåller förutom själva snöskovandringen även fika (kokkaffe över öppen eld om vädret tillåter) samt att guiden går igenom grundläggande kunskap och teori om naturfenomenet Aurora Borealis och hur man bäst fångar norrsken på bild.

Upplevelsen kombineras med fördel med en härlig middag på Bergstugan vid Fröå Gruva. Varma kläder och skor finns att hyra.

Nothern light sweden 2_640 snöskovandring i mörker Norrsken sverige 2_640

Ovan: Bilder från norrsken i Åre

Kontakta oss för Bokning

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se