Mountain Cart

Mountain Cart är en rolig, spännande och säker aktivitet för er som vill uppleva något annorlunda på berget tillsammans med familj eller vänner. Vi erbjuder guidade turer som startar med en bekväm färd i skidliften innan vi efter en kort genomgång ger oss av nedför backen. Upplev spänningen, de fantastiska vyerna och kanske testa att sladda i kurvorna på väg ner mot byn igen. Farten bestämmer du enkelt själv och anpassar den till din förmåga med hjälp av de båda handbromsarna som sitter på styret (precis som en vanlig cykelbroms). Vi garanterar en rolig och unik upplevelse på berget där alla kan vara med. Har ni små barn (kortare än 140 cm) kan dessa sitta i föräldrarnas knä under färden (barn i knä bokas samtidigt som övriga carts).

Under våra turer strävar vi efter att ha så homogena grupper som möjligt och därav har vi delat in dem i “gröna turer” och “privata turer”. Under den gröna turen tar vi det lite lugnare och här rekommenderar vi barnfamiljer samt de som känner sig osäkra på hur fort de vill köra att boka. Under den Privata turen är det endast ert sällskap samt guiden på turen, så här finns chans att släppa på lite mer om så önskas. Önskas barn i knä på den privata turen är det upp till ert sällskap. (Sträckorna kan ibland skilja sig åt mellan dessa turer, så var uppmärksam på vart samlingsplatsen är som erhålls vid bokningen).

BOKA GRÖNA TUREN HÄR

BOKA PRIVATA TUREN HÄR

Notera att den privata turen har ett fast pris för 1- 5 carts, därefter betalas per cart utöver.

Mötesplatsen nedan gäller den gröna turen (den “privata turens” mötesplats erhålls vid bokning.

 

Upplevelse

Mountain Cart (1 åk med guide inkl transport i lift. Lift beroende på väder och säsong, vilket framgår vid bokning). Grön eller Privat tur.

Plats

Samling vid VM8:an, bredvid Kaffebaren (om inget annat anges).

Tidsåtgång

Totalt ca. 60-120 min.

Åldersgräns

Grön tur 8 år och minst 140 cm lång för att köra själv. (Barn yngre än 8 år och kortare än 140 cm kan sitta i mammas eller pappas knä, bokas separat).

Personlig utrustning

Oömma kläder efter väder och stabila skor. (Om så önskas även handskar och regnjacka).

Transport

En enkel biljett i liften ingår.

Övrigt

Hjälm och glasögon ingår.

Pris

Grön tur: 590 kr per person + 190 kr för barn i knä.

Privat tur: 0-5p 3900 kr, därefter 780 kr/pers.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se