Läs vad andra tycker om oss på Explore Åre!

Se vad andra gäster och kunder säger om oss på Explore Åre. När man bokar en aktivitet eller upplevelse med en leverantör som man tidigare inte haft kontakt med kan det ofta kännas skönt att från en oberoende källa få höra lite åsikter. Därför har vi samlat lite olika citat från våra gäster och kunder. Skulle du själv vilja dela med dig av din upplevelser hos oss är du hjärtligt välkommen att höra av dig, oavsett om du är supernöjd eller mot förmodan missnöjd med din upplevelse.

“Professionella, organiserade och snabba – tre ord som vi på Fjällkonferens förknippar med Explore Åre.”

Tove Rhodin, Platsansvarig i Åre Fjällkonferens

“Fantastisk upplevelse som inte alls var så svår som man kan tro. Måste testas!!! Helt klart värt pengarna. Tack!”

Peter Korhonen, GoExcellent efter att ha kört Snowbike med 12 kollegor på konferensen.

“På Blick Event söker vi ständigt partners till våra event med Blick och passion för uppdraget och med respekt för våra och våra kunders önskemål. Explore Åre är en sådan partner. Funkar kanon och vi anlitar dom gärna igen.”

Janne Söderberg // Blick Event AB efter en utomhus lunch för 320 pers.

“Jag tycker alltid att det är tryggt att boka aktiviteter via Explore Åre, man vet att det som levereras är förstklassigt.” 

Elisabeth Sjöberg, ägare av Årekonferens

“Rickard, att ha Dig och Explore Åre som samarbetspartner/Årekollega/leverantör är en enorm trygghet. I min roll som säljare är det hur viktigt som helst… det uppfyller ni. Med råge.”

Cecilia Rahmqvist, Executive Sales för Diplomat Hotel Stockholm & Åregården 

“Det har vært en kjempebra helg! Dere kjører et meget profesjonelt opplegg, og alle var veldig fornøyde. Jeg kommer til å anbefale dere til andre som er på utkikk etter et lignende opplegg”.

Nils Tømmerås, ansvarig och organisatör för ett utdrikkningslag från Trondheim på 16 pers.

“Tack för fantastiska aktiviteter och väldigt trevligt samarbete. Vi är otroligt nöjda och hoppas snart få chansen att jobba med er igen”.

Lina Harbom Hedberg VD/Projektledare CBAB Event (Efter helkopterflygning och Åre Gastronomy Walk).

“Idag fick jag feedback ifrån min belgiska uppdragsgivare och slutkunden var mycket nöjd och uttryckte att guiden  var TOP! Bra jobbat – tusen tack! Passar på att önska GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! (tack för ert julkort)

Susanne Anderberg, grundare och ägare av My Destination

Det var helt sjukt kul och jag har berättat om aktiviteten för säkert 30 företagare ;) Vi kommer tillbaka”.

Fredrik Montell, VD Brandson sökmotormarknadsföring efter att ha kört Hillcart på konferensen.

“Vi är otroligt nöjda med både Åre och, speciellt, aktiviteterna ni ordnade åt oss”

Sandra Winge, Cowi om en femkamp med teambuilding och Åre Creative Challenge för 90 pers.

“Jeg ønsker å takke for et flott samarbeid! Jeg har opplevd dere som tilpasningsdyktig og fleksibel ovenfor en såpass stor gruppe som vi var! Og jeg kommer absolutt til å anbefale dere videre :)”.

Ailin Wigelius (Ombud för Steinskjer Ungdomsskole Klasse 9A 53 elever om Åretrippeln)

“Ett mycket roligt spel, bra samarbetsövning. Väldigt skoj att se sina arbetskamrater bjuda på sig själva under de tokiga uppdragen :)”.

Titti Bichis, VD assistent Tradeway om Explore Åres egna mobilspel Åre Creative Challenge

“Bra ordnat från början till slut, stor tillgänglighet för frågor vid bokning. Gav förslag när inte det gick att utföra det som var tänkt från början”.
Martin Berggren-Lysell, PC, AB Karl Hedin Bygghadel Sveg om aktiviteten Snowbike för en grupp på 12 pers

“Ville bara säga att jag haft en grym dag. En rolig aktivitet som jag gärna gör om. Min guide var också den som förhöjde upplevelsen . Han såg till att jag vågade mer än jag tidigare trott. Stort tack!”

Michaela, Stockholm om en SUP kurs i strömmande vatten

“Det enda ungarna har pratat om sedan förra sommaren var Zorbingen i Åre. Denna sommar blir det både Zorbing och vattenboll (då den minsta fortfarande är för kort för Zorbingbollen)”.

Familjen Lundin Märsta

“Att det kommer tårar är inte för att jag är ledsen, det är glädjetårar… Jag skrattatde så jag grät hela vägen”

Matilda 11 år inifrån Zorbingbollen

“Tusen tack för en underbar dag och att du tog dig tid att vara med oss. Det var en helt underbar dag och vi njöt av fulla drag. Det var nästan så att vi tyckte att kolbullen var det godaste vi åt under hela vår vistelse:-)”

Helena och Ninna, Eventaid Sverige

“Jag är så glad att jag vågade prova Zorbingbollen,  jag hade aldrig kunnat tro att det skulle vara så hysteriskt roligt som barnen påstod”.

Ann-Sofie (mamma till Jonas och Ludde) Sundsvall

“Detta är ett företag som ser till kundens intresse, de är samarbetsvilliga och hittar nya förslag. De tar sig tid och jag kände mig prioriterad, det finns mycket gott att säga om dem jag rekommenderar dem varmt!! Det bästa med dem är att de ser möjligheter istället för problem! Det är ingen tvekan ska ni upp till Åre och uppleva äventyr så ska ni ha med Åre Explore att göra!”

Ledare för IOGT´s Ungdomsförbund

“Bra service och bra bemötande rakt igenom. Zorbing var som ni sa en klockren möhippeaktivitet. De guider vi mötte var också grymt proffsiga och trevliga. Vi kommer tillbaka!”

Linda J Östersund

“Snacka om att uppfylla det man drömde om som kids… Att köra snow racer ner för riktiga backar – dessutom skogsspâr… vicken kul grej !”

Lasse Walkler, Thesafarishop (entreprenör Sydspanien)

“Långt över förväntan, vi kommer tillbaka nästa vinter igen”

Micke T efter 2h Snowbike med grabbarna på 40 års kalas

“Måste bara säga tack för en trevlig heldag med era roliga aktiviteter. Tror gruppen tyckte hillcarten var bäst. Själv uppskattar jag verkligen er snabba service  samt återkoppling och att ni alltid verkar svara snabbt i telefon och på mail”

Rolf Persson Stockholm

“Tusan vad bra med vattenbollen, den räddade semestern för oss då vi haft svårt att hitta lämplig aktivitet för de två minsta”.

Malin Augustsson med familj

“Airboard måste vara den ultimata vinteraktiviteten. Var kan man köpa dessa brädor, jag måste ha en, så brutalt grymt var det!”

Gustav Andrésen efter en svensexa i Trillevallen

“Fy fan vad det kittlades i magen på vägen upp i liften med Hillcarten. Väl på toppen var det ännu värre, men så fort det börjat rulla utför var det bara fantastiskt skoj. Kul också med tidtagningen så alla i gänget kunde tävla mot varandra.”

Jonny A Umeå

“Tack  för en superbra organiserad svensexa”.

Per Hanson Härnösand

“Jag skrattade så jag fick kramp i käkmusklerna”

Louise Nordin 13 år (efter ett rull i Zorbingbollen)

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se