Konferens – Vi har Åres bästa aktiviteter och upplevelser!

Skall ni förlägga konferensen i Åre eller dess närhet har vi aktiviteten för er, oavsett säsong. Vi har aktiviteter för alla typer av grupper mellan 5-2000 pers och vad kan egentligen passa bättre än aktiviteter och upplevelser i Åre med inramning av en härlig fjällmiljö? När ni väl bestämt er för en konferens i Åre har vi aktiviteter som garanterat kommer svetsa samman gruppen på ett härligt sätt. Vi har många olika upplägg med portabla aktiviteter där vi kommer till er och anpassar oss efter era önskemål.

Våra upplevelser i Åre är så mycket mer än att enbart själva aktiviteten. Här finns fjällmiljön och omgivningarna som inspirerar och ökar välbefinnandet hos gruppen. Det finns många olika anledningar att köra gruppaktiviteter eller teambuilding där den kanske främsta är att ha kul. Vi garanterar att oavsett vilken av våra aktiviteter ni än väljer så lovar vi att vi kommer ha roligt tillsammans och att gruppkänslan kommer stärkas på köpet. Ett förslag vi också vill tipsa om är att under en kickoff eller konferens också köra teambuilding eller upplevelser för att stärka kontakten med era kunder! Att komma nära sina kunder är alltid bra för framtida affärer och Åre “is the place to be”!

Lär känna varandra genom upplevelser i Åre!

Genom gruppövningar och andra aktiviteter lär man snabbt känna sina medarbetare och förstår gruppdynamiken på ett nytt sätt. Det blir bland annat tydligt vilka roller var och en har i de nya situationer som skapas. Vem tar kommandot och vem är passiv? Vem är klurig och vem är stark? Kanske du som chef funderar på att tillsätta en ny befattning och vill se vem i gruppen som skulle lämpa sig bäst? Det kan då vara intressant att som utomstående betrakta hur gruppen löser problem. Att klara av övningar i grupp ger en också ökad självkänsla som i sig leder till ökad trygghet på arbetsplatsen. Att göra allt detta i Åre gör inte saken sämre!

Aktiviteter i Åre och konflikthantering!

På många företag finns också dolda  konflikter som ligger och gror. En teambulding eller annan övning kan på många sätt lösa upp dessa konflikter bara man gör dem på rätt sätt och med rätt uppföljning. Låt oss veta era ingångsvärden så tar vi fram ett förslag där vi försöker råda bot på de punkter där skon kanske klämmer. En konflikt beror oftast på att man inte lyssnar på varandra eller accepterar varandras olika sidor. Kan man då hitta övningar och lekar där allas bra egenskaper kommer fram, växer ofta en större acceptans för varandra fram… Och återigen, fjällmiljön och våra aktiviteter här i Åre kan göra underverk!

Beställ vårt fullspäckade produktblad!

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.