Konferens i Åre – Aktiviteter från 295 kr/pers

Konferens i Åre – Då har vi aktiviteterna för Er!

Låt oss på Explore Åre ta hand om era aktiviteter på konferensen i Åre, oavsett om ni är ute efter en lugn teambuilding eller fartfylld  adrenalinsprutande upplevelse på berget eller i vattnet. Vår inställning är att upplevelserna i Åre bör genomföras ute i naturen då vi anser att omgivningarna i och omkring Åre är förträffliga för ändamålet. Här finns fjällen, utsikten, vattnen, lugnet och vildmarken så det är bara för er att välja vad ni vill att vi skall hjälpa er med.

LÄS MER OM VÅRA KONFERESAKTIVITETER I ÅRE HÄR ELLER BESTÄLL ETT PRODUKTBLAD

Explore Åre har utbudet av konferensaktiviteter som kommer att göra er vistelse i Åre komplett. I vårt breda utbud av konferensaktiviteter finns som sagt allt från lugna teambuildande aktiviteter och upplevelser som passar alla i gruppen till extrema och adrenalinpumpande äventyr från någon timme till flera dagar.

Vi erbjuder aktiviteter och upplevelser i olika prisklasser och vi lyssnar på era önskemål och skräddarsyr upplevelsen utifrån era mål med konferensen.

För oss på Explore Åre är det viktigt att den konferensaktivitet ni köpt av oss skall utgöras och ses som en investering i företaget så att ni upplever och känner att ni verkligen har nytta av den tjänst vi levererar i form av exempelvis ökad produktivitet, sammanhållning, glädje eller som en riktig belöning för ett hårt arbete. En väl genomförd konferensaktivitet i underbar fjällmiljö kommer garanterat att bli något som sitter kvar långt efter att ni lämnat Åre och kommit hem till vardagen igen.

För att komma till Åre på konferensen rekommenderar vi transportsätten Tåg eller flyg. Här finner ni andra färdsätt till Åre.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se