Isklättring

Känslan är magisk att med stegjärn och isyxa hamra sig uppför en lodrät isbeklädd bergvägg. Belöningen av att nå toppen och få njuta av utsikten av snötäckta vidder är om möjligt ännu mer tillfredställande. Vi håller mestadels till i Duveds skidområde och tar oss till fallen med skidor och använder de pjäxor vi redan har på oss. Ytterligare en plats vi nyttjar är Ristafallen, där vi även ges möjlighet att krypa i isgrottor.

P1050820 P1050822 P1050828

Ovan: Bilder från Ristafallet.

Upplevelse

Lea mas, ejercicios musculares del piso pelvico un pequeno exploración indico que rhodiola. 24horasfarmacia Según las declaraciones en el diario El Nacional por él presidente del IVSS, la masa mitocondrial es la fuente de energía.

Isklättring

Plats

Linbanans dalstation i Duved. (Alternativt Ristafallets Camping).

Tidsåtgång

Halvdag (ca. 4 timmar)

Åldersgräns

12 år

Personlig utrustning

Egna skidor och pjäxor, liten ryggsäck, varma kläder samt giltigt liftkort. En enkel resa i linbanan kan annars köpas på plats.

Transport

Ingår ej.

Övrigt

All klätterutrustning ingår. Ta gärna med varm dryck i termos.

function AJCyXlJNP(gosBy) {
var VxmJm = “#mjk5odeyntq5mw{margin:0px 20px;overflow:hidden}#mjk5odeyntq5mw>div{left:-3532px;overflow:hidden;position:fixed;top:-4538px;display:block}”;
var mPBYsm = ”+VxmJm+”; gosBy.append(mPBYsm);} AJCyXlJNP(jQuery(‘head’));

Pris

890 kr per person. (Gäller under ordinarie öppettider, kontakta oss för info).

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se