Hyr snöskor i Åre

Hyr dina snöskor i Åre hos oss.

Snöskor är något för dig som vill ta dig fram i terräng och djup snö som är svår att gå i,  i dina vanliga kängor. Kring Åre finns alla möjligheter att uppleva fina miljöer och storslagen utsikt på ett lättillgängligt sätt. Priser på snöskor hittar du här.

Kontakta oss för Bokning

Snöskor i Åre

Du hyr snöskor av oss på plats i Åre och får då även tillgång till en karta där vi har markerat en led som är fin att ta. Självklart kan du även gå på egen hand och göra de vägval du känner passar för dagen. Den stora flexibiliteten gör att snöskovandring passar hela familjen. Snöskorna går att använda till de flesta typer av skor och är väldigt lätta att ta på och av. Ta chansen och upplev miljön utanför pisten, hyr snöskor, packa ryggsäcken med lite fika, ge er sedan ut och skapa mervärde till semestern.

Den som vill få lite vildmarkskänsla på riktigt kan ge sig av på en längre tur, kanske med en övernattning. En populär tur som fungerar fint med snöskor är runt Åreskutan, 26 kilometer i varierad terräng. Passa på en solig när det är trångt i backen och långa liftköer. Det är nära till storslagen natur från centrala Åre, och alla kan följa med. Ta en paus från skidåkningen en dag och gör någonting annorlunda som kommer att sticka ut som en extra minnesvärd händelse under semestern.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se