Vi älskar äventyr!

Published on July 17th, 2013

4

Hyr bastuflotte i Åre!

Hyr vår bastuflotte i Åre och njut av den härliga värmen som sprider sig när vattnet hälls på de glödheta stenarna och det mysiga sprakandet från det vedeldade bastuaggregatet. Bastuflotten ligger placerad i Åresjön, ett par hundra meter från Holiday Club. Oavsett om ni besöker Åre på konferensen eller i kompisgänget är ett bastubad i bastuflotten eller “flastu” som den också kallas ett måste som en dagsaktivitet eller avslutning på dagen. Ni hyr bastuflotten i två eller fyra timmar och bastuflotten är fäst i en lina som vi bogserar ut er med till en boj en bit ut i Åresjön. Här angör ni bekvämt bojen och låter bastuflotten guppa på sjön medan ni bastar och kanske svalkar er i Åresjön.

IMG_0432 bastuflotte_inredning_1000_pix IMG_0456

bastuflotte i åre 3 bastuflotte i åre 1 bastuflotte i åre 4

Boka bastuflotten online här.

Möjlighet finns också att hyra en fyrahästars utombordare från Yamaha att placera på bastuflotten för att glida runt på större delar av sjön. För detta gäller särskilda regler och förutsättningar. Kontakta oss i sådant fall för mer information kring detta.

Läs mer om Bastuflotten och våra koncept här.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.4 Responses to Hyr bastuflotte i Åre!

 1. kalle salzer says:

  Hej!
  Vi är en grupp på 10 personer som planerar en weekend i Åre, 4-6 september. Vi undrar om det finns möjlighet att hyra Bastuflotten 5 september och vad kostnaden är? Fungerar det att vara 10 personer?
  Glad påsk!
  Kalle Salzer

  • Explore Åre says:

   Hej Kalle!
   Det ser ut att funka fint i dagsläget. Vi mailar dig detaljer på den e-post du uppgivit.
   Hoppas vi ses i höst!
   /Rickard

 2. Mia Margaretha Sofia Friberg says:

  Hejsan

  Jag skrev ett mail för ett bra tag sen ang att vi ville hyra bastuflotte av er Lördag den 6/8 i 4h…men nu krockar det med vår middag så vi undrar vi kan hyra den i 2h ist?

  Mvh//Mia Friberg ☺

  • Explore Åre says:

   Hej Mia!
   Vi svarade på ditt mail samma dag som du ställde frågan till oss den 14/3. (Kanske det mailat har fastnat ditt skräppost filter). Vi gjorde en prel i kalendern då, men väntar fortfarande på din bekräftelse. Det går iaf bra att boka även 2h den 6/8. Vi har mailat dig igen ikväll, återkoppla gärna på det mailet så hjälper vi dig./Rickard Explore Åre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial