“Hike & Trike” med Mountain Cart

Kombinera en härlig fjällpromenad med fart och glädje på Åreskutan. Under de perioder då liftarna inte går på Åreskutan erbjuder vi en variant med våra Mountain Carts där vi tillsammans går upp på berget i en grupp för att sedan i egen vald fart rulla tillbaka ner till byn igen. Mountain Cartsen drar vi smidigt upp bakom oss i rep gjorda av gummi och fastsatta i ett midjebälte (de följer fint i kurvorna). I händerna har vi hopfällbara vandringsstavar som extra hjälp.

För mer info och bokning av Hike & Trike, klicka vidare för privatgäster, svensexor eller konferenser.

När vi nått vårt etappmål för dagen njuter vi av den fantastiska utsikten och sätter oss sedan på Mountain Cartsen för ett välförtjänt och fartfyllt åk hela vägen ner till byn, där vi den sista biten tar av på kälkspårets bana med sina härliga velodromkurvor.

Hike and Trike i Åre 4_640 Hike and Trike i Åre 2_640 Hike and Trike i Åre_640

Aktiviteten tar ca. 2-3h och kostar från 590 kr/pers. (Barn under 140 cm får kostnadsfritt följa med på aktiviteten men måste själva orka gå upp till startpunkten för nedfärd och sitta i föräldrars knä på vägen ner). Vandringen är ca. 4-5 km lång och stundtals ganska brant uppåt, vilket kräver att man bör vara i hyfsad fysisk form för att få ut mesta möjliga av upplevelsen och vi rekommenderar att man är minst 13-14 år för att orka dra upp carten själv.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se