Heliskiing i Åre

Med helikopter förflyttar vi oss snabbt och enkelt rakt in i den svenska fjällvärlden. Piloten sätter varsamt ned oss på en fjälltopp och tillsammans med våra guider njuter vi sedan av orörd snö och oförglömliga åk, helt ensamma på fjället. Guiderna går igenom säkerheten och om så önskas även en finputsning av teknik. Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga.

Ovan: Bilder på skidåkning i orörd snö.

Kontakta oss för Bokning

Upplevelse

Heliskiing med guide.

Plats

Samling i Åre eller Handöl, efter överenskommelse.

Tidsåtgång

Åre t/r från 3 timmar.

Åldersgräns

Personlig utrustning

Skid- eller snowboardutrustning.

Transport

Ingår.

Övrigt

Heliskiing är en aktivitet som till stor del påverkas av yttre faktorer såsom väder, vind, lavinfara, renskötsel etc och beslut om genomförande tas vanligtvis med väldigt kort varsel, oftast med bara någon timme. Tyvärr är det relativt ofta som aktiviteten inte går att genomföra trots att deltagarantalet är rätt, vilket också innebär att det är omöjligt att boka aktiviteten någon längre tid i förväg. Vi tillämpar istället ett system med en ”intresselista” där vi försöker samla de gäster/grupper som vill/kan köra Heliskiing under en viss period och sedan försöker vi sy ihop det hela utifrån rådande förutsättningar. Efter att man anmält sig på intresselistan är det bästa att åter kontakta oss någon dag innan aktiviteten planeras för att få en uppdatering om rådande läge.

Pris

Begär offert

BOKA

Då aktiviteten inte går att förboka får man istället anmäla sig till vår ”intresselista”. Detta gör man genom att kontakta oss samt ange hur många man är i gruppen och vilka dagar man kan genomföra aktiviteten. För att uppnå förmånligaste pris krävs att man kommer i grupper om jämna fyrtal dvs 4,8 eller 12 då man fyller hela kabinen. Ansvaret ligger hos gästerna att organisera sina grupper om jämna fyrtal. Ett bra tips kan vara att gå in på vår facebooksida och där söka och komma i kontakt med andra gäster som vill samköra vissa datum. Vi försöker givetvis också hjälpa till att sammanföra våra gäster genom att som administratör på facebooksidan uppmärksamma övriga medlemmar om era önskemål.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se