Fisketur med guide på Åresjön

Följ med på guidad fisketur efter Åresjöns skygga öringar och rödingar. Fisken vi fångar hjälper vi er naturligtvis att såväl rensa som röka efter turen och kanske får ni något hemligt jämtländskt serveringsförslag. Våra erfarna guider tar er med till de platser där öringen och röding brukar nappa och vi använder oss av de beten och den utrustning som är bäst för säsongen. Låt fisketuren bli en upplevelse för alla sinnen och passa på att se Åre från en ny sida. Detta är en tur som alla kan vara med på och vi fiskar oftast inte med mer än två spön åt gången, utan turas om i båten.

Varför inte boka in barnen på en kvällsfisketur medan ni gör något annat? Vi garanterar att ni just fixat semesterns mest uppskattade barnpassningen och hoppas att ni kommer ha lika roligt som oss…

Allt fiske sker så ekologiskt som möjligt och med hänsyn till hållbart uttag samt rådande fiskebestämmelser. Vi tar inte upp mer fisk än vad som tillagas i anslutning till turen.

BOKA DIN FISKETUR HÄR

 

Ovan: Film från vår guidade fisketur på Åresjön.

Upplevelse

Guidad fisketur på Åresjön med rökning av eventuell fångst.

Plats

Samling vid Åre hamn (ca. 300 m öster om Holiday Club, vid seglarklubbens brygga).

Tidsåtgång

2 timmar i båten plus eventuellt ca. 30-45 min för rökning av fångst.

Åldersgräns

Från ca. 4-5 år.

Personlig utrustning

Kläder för rådande väderlek och ta gärna med eget fika/matsäck om så önskas.

Transport

Övrigt

Båt, flytväst, guide, komplett fiskeutrustning, fiskekort (giltigt i 24 h), och hjälp med rensning och rökning av eventuell fångst ingår.

Pris

2490 kr per tur. (I båten ryms förutom guiden antingen  3 vuxna eller 2 vuxna och två barn). (Gäller under ordinarie öppettider vilka bokas här på hemsidan).

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se