Företagsevent i Åre

Företagsevent i Åre är något som vi på Explore Åre är experter på.

Varje år (såväl sommar som vinter) ordnar vi allt från små till riktigt stora företagsevents och Kick Off:er i Åre tillsammans med våra kunder och samarbetspartners på besök i Åre. Vi jobbar framförallt med grupper och produktplaceringar men även upplevelser för personal och kunder. För oss är de bästa förutsättningarna för att kunna leverera ett riktigt bra företagsevent om vi vet målet och syftet med själva eventet. Är det en belöningsresa för väl utfört arbete, att implementera värderingar i personalen eller att synas ut mot potentiella kunder.  Se mer av våra upplevelser och utbud för vad vi kan erbjuda under företagseventet i Åre här.

Under VM i Åre 2019 byggde vi en isbar, varifrån det serverades smakprover till besökande gäster. Ett mycket uppskattat event.

En dryckesleverantör låter sina gäster få testa en av sina drycker ur isglas som gästerna själva fått skulptera ur isblock som vi tillhandahållit under eventet i Åre.

Ett företag på 200 p bjuder sina anställda på historievandring med smakprovning av lokala delikatesser i Åre by under deras interna företagsevent.

Kontakta oss gärna för mer information samt beställning av produktblad inför företagseventet i Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se