Exklusivt boende i Åre, A-Frame-Villan i Edsåsdalen

A-Frame-Villan, känd från TV

Det senaste tillskottet av semesterhus i Åre är verkligen något extra! A-frame-villan i Edåsdalen, Undersåker är ett arkitektoniskt mästerverk som harmoniskt smälter samman med den omgivande naturen. Denna villa såg dagens ljus i TV-serien Grand Designs Sverige där vi fick följa byggprocessen och dess med- och motgångar. 

Det är inte ofta du får chansen att uppleva en villa med sådan enastående arkitektur helt för dig själv, men i sommar kan det vara din tur.

“A-Frame” en traditionell byggstil

Som namnet avslöjar är villan byggd i form av en “A-frame”, ett traditionellt val när det kommer till nordamerikanska bergsstugor, och konstruktionen är till för att skydda mot ett hårt klimat med snöstormar och starka vindar. Här har arkitekten verkligen tagit det till nästa nivå, med fantastiska panoramafönster i söderläge från golv till tak har man tillgång till fantastiska vyer utan att behöva gå utanför dörren. Den stora bastun, med plats för 8 vuxna, har till exempel fri utsikt över dalen nedanför

Boka ert egna Hotell i A-Frame-Villan i Åre

Tanken bakom bygget var att skapa den perfekta villan som enkelt kunde inhysa tre familjer utan problem. Med det i åtanke hittar vi därför tre så kallade “sviter” som rymmer 1-2 sovrum, gott om garderobsutrymme och privata badrum. Detta upplägg i kombination med den “extra allt-servicen” som villauthyrningsföretaget Scandinavian Hospitality erbjuder gör en vistelse i denna villa till en äkta hotellupplevelse att dela med nära och kära. 

Exklusiva aktiviteter i Åre

Som om inte villan vore nog gör ett somrigt Åre ingen besviken! Uråldriga glaciärer har karvat ur kristallblå sjöar och format klippiga, storslagna berg. På med vandringskängorna och utforska det grönskande landskapet och avsluta med en gastronomisk upplevelse av lokalproducerade råvaror. Eller vad sägs om att besöka Sveriges största vattenfall – den perfekta platsen för en fika. Vill du uppleva skogens konung på nära håll? Följ med våra erfarna guider på älgsafari i hopp om att se dessa majestätiska djur, som kan bli upp till 3,5 meter höga!

Villa A-frame är öppen för bokningar under juli 2021 där resespecialisterna Scandinavian Hospitality tillsammans med de erfarna guiderna från Åre Nature Adventures skräddarsyr en oförglömlig resa för dig och din familj. Vid förfrågningar, maila till connect@scandinavianhospitality.com

Texten är författad av Scandinavian Hospitality och publicerad med författarens tillstånd på Explore Åres hemsida.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se