Elektroniskt skidskytte

Med specialgjorda elektroniska skidskyttegevär får ni en rolig och utmanande aktivitet samtidigt som ni får en djupare förståelse för denna roliga och fascinerande sport. Många är de som suttit i TV soffan och funderat på hur det känns att stå där på skjutvallen, med pulsen dunkandes i kroppen men ändå försöka koncentrera riktmedlen mitt i prick och krama avtryckaren i rätt ögonblick. Nu har ni chansen att prova på detta själva.

World Cup ÖSD-08 053 600 pix World Cup ÖSD-08 008 600 pix IMG_0679 600 pix

Ovan: Bilder från aktiviteter med elektroniskt skidskytte.

I vårt upplägg börjar vi först med instruktioner och övningsskytte för att därefter gå vidare till själva tävlingsmomentet. Tävlingsupplägget kan se olika ut och anpassas till gruppens fysiska förmåga och önskemål. Vår utrustning är enkel att använda och gevären motsvarar de riktiga gevär som används på tävlingar inom världscupen, VM och OS.

Aktiviteten är helt miljövänlig och kombineras gärna med en exklusiv föreläsning av förre landslagsmannen i skidskytte, Tord Wiksten.

Kontakta oss för Bokning

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Written by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se