Boka svensexan i Åre nu!

Boka svensexan i Åre med oss på Explore Åre.

Åre är den ultimata platsen för grymma aktiviteter till svensexan så låt oss sy ihop ett oförglömligt paket eller välj bland vårt befintliga utbuda av aktiviteter och upplevelser. Se hela vårt utbud för svensexan och möhippan här.

Kontakta oss för Bokning

Åre erbjuder möjligheten att fira svensexa i en unik miljö. Låt oss fixa en dag med roliga aktiviteter som ni sent ska glömma. Åres läge är unikt och med den mängd av olika aktiviteter som vi kan erbjuda finns alla möjligheter att göra svensexan till en skräddarsydd tillställning. Vi på Explore Åre erbjuder allt från lite lugnare turer med SUP-brädor på Åresjön till mer snurriga Zorbing-äventyr i centrala Åre.  Vi hjälper även till med boende om ni så önskar.

Paket och tävlingar för svensexan i Åre

De flesta aktiviteter går det även att göra ett tävlingsmoment av, så att ni kan tävla i ert gäng i “head-to-head matcher” eller turneringar. Det mesta går att sy ihop, året runt och svensexan kan sedan efter en dag fylld av aktiviteter med fördel avslutas med en kall öl i bastun eller på en schysst relaxavdelning.

Gör den här dagen till den storslagna händelse den förtjänar att vara, boka in er svensexa i Åre.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se