Vi älskar äventyr!

Bastuflotte i Åre (uthyrning)

Hyr bastuflotte i Åre. I vårt grundkoncept hyrs bastuflotten i två eller fyra timmar och ni vinschas då ut till en boj en bit ut i Åresjön där ni sitter förtöjda under hyrtiden. Här njuter ni av Årefjällens vackra vyer i bakgrunden och den vedeldade bastun fräser behagligt och sprider en skön värme när vattnet kastas på de glödheta stenarna.

Vi erbjuder även ett mer exklusivt koncept där ni kan ge er ut på äventyr på Åresjön med bastuflotten. Ni hyr då en extra fyrtakts fyrahästars båtmotor från Yamaha vilken placeras bak på bastuflotten. Kanske ankrar ni upp flotten för en stund i någon enskild vik och tar ett uppfriskade dopp i det härliga fjällvattnet. Observera att om bastuflotten skall framföras  med båtmotor krävs att den som kör är helt nykter och att det inte blåser på Åresjön. Kontakta oss om ni önskar framföra bastuflotten själva eller vill köpa till den tjänsten av oss.

bastuflotte i åre 1 bastuflotte i åre 3 bastuflotte i åre 4

Ovan: Bilder från bastuflotten (förtöjd vid boj samt körandes).

bastuflotte_inredning_1000_pix bastuflotte i åre 5 bastuflotte i åre skål_640

Ovan: Bilder på inredning i bastuflotten samt med motor.

Hyrtid: 2 eller 4 timmar.

Plats: Flotten utgår från Åre hamn (ca 300 m öster om Holiday Club, vid seglarklubbens bryggor).

Pris: Grundkonceptet enligt 2h 2800 kr eller 4h 3500 kr. Båtmotor inkl bensin kan hyras till för 500 kr/tur och en guide som framför flotten kan också hyras för 600 kr/h.

Övrigt: Max 12 pers/gång. Ved ingår. Ta med egna badkläder och handdukar.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Please like & share:


Back to Top ↑
  • Följ oss på Youtube

  • Följ Explore Åre


  • Administration