Äventyr i Åre

Byn Åre i västra Jämtland bjuder förmodligen på Sveriges bästa och mesta äventyr. Här finns äventyr såsom forsränning, fiske, ridning, vandring, cykling, downhill, zorbing, SUP, Vattenboll, groottkrypning, hillcart, kajak, riverboard, klättring, zipline, skidåkning, mountainboard och mycket, mycket annat. Oavsett om du är i byn som privatperson eller som företag finns i stort sett obegränsat med aktiviteter och äventyr att välja på.

Klicka här för att komma till fler äventyr

Vi på Explore Åre har kunskap om det mesta som rör äventyr i Åre, så vi hjälper gärna till att tipsa eller boka det äventyr som passar just er. Ett äventyr kan vara så mycket men är vanligtvis en aktivitet som innebär risker eller osäkert utfall, och som ofta ställer krav på deltagarna. Gemensamt för äventyr är att de ofta ger starka upplevelser. Äventyr kan vara en planerad fritidsaktivitet, som typiskt är en resa i naturen, utanför anlagda vägar, eller ett besök i en främmande kultur.

I Åre finns äventyr av olika slag där man själv enkelt väljer på vilken nivå man vill lägga sig. Kanske vill man utforska fjällvärlden på egen hand med en elcykel som går att hyra hos oss eller så vill man göra något mer tillrättalagt såsom att rulla i en Zorbboll.

Det finns också professionella äventyrare, som försörjer sig på verksamheten kring äventyr och flera av dessa har sin bas i Åre.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se