ATV Wintersled adventure

Vildmarken på baksidan av Åreskutan är något unikt och här upplevs verkligen lugnet, tystnaden och de härliga vyerna på bästa sätt. Vår guide möter er i Åre Björnen och ni sätter er bekvämt i en stor skotersläde fylld med renskinn vilken är kopplad bakom en ATV utrustad med bandsats . Upplevelsen kan liknas vid en skotersafari med skillnad att guiden kör ATV med släden bakom (så alla kan vara med) och när vi nått trädgränsen stannar vi och kliver in i en liten mysig fjällstuga som byggts precis enligt de ritningar som använts vid uppförandena av de många liknande ”stugor/hyddor” som byggdes i regionen under andra världskriget. I dessa hyddor bodde de svenska soldaterna under beredskapstiden och i stugan vi besöker gör sig historiens vingslag påtagligt påminda. Här stannar vi, gör upp eld i spisen, myser, njuter av tystnaden och utsikten samt inmundigar vår medhavda fika innan vi vänder åter igen.

Upplevelsen går också att kombinera så att några i gänget åker skidor till Hyddan och några andra åker ATV för att mötas och äta lunch eller fika tillsammans. Därefter tolkar skidåkarna tillbaka till Åre Björnen igen för att fortsätta sin skiddag.

ATV_Agellhyddan_2_600 ATV transport Carins stuga 3_640 ATV_Agellhyddan_3_600

ATV transport Carins stuga_640  agellhyddan altan_640 ATV transport Carins stuga 2_640

Karolinare Korvgrill i Åre liten fröåtjärn fiskefika_640

 Ovan: Foton från ATV turen samt korvgrillning.

Kontakta oss för Bokning

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se