ÅRESKUTANS PAINTBALLPARK

I Åre kan Paintball spelas endast 3 km från byn

Spela paintball i Åre

Spela paintball i Åre på Åreskutans Paintballpark

Paintball kan nu spelas på Åreskutans paintballpark, endast 3 km från Åre by (i stort sett ett paintballskott mellan byn och banan). Hos oss finns en paintballpark med rolig uppbyggnad i naturlig miljö där paintballkulorna garanterat kommer smattra skönt bland hinder och trädstammar.

Besök Åreskutans Paintballparks hemsida

Åreskutans paintballparks öppettider

På Åreskutans Paintballpark har vi öppet året om och har utrustning som fungerar fint för paintballspel under såväl sommar som vinter. På vintern har vi speciella bollar som klarar många minusgrader samt vita camouflage overaller.

Åre Paintball
Paintball på Åreskutans Paintballpark

Paintballmarkörer och utrustning hos oss i Åre

När vi spelar paintball här i Åre använder vi paintballmarkörer från Tippman samt övrig högkvalitativ utrustning. I våra grundpaket ingår förutom paintballmarkör även heltäckande ansiktsskydd, halsskydd, handskar och overall.

Åre Paintball
Närstrid under paintballspel i Åre

Spel och upplägg på Åreskutans Paintballpark

Åres närmaste Paintballpark erbjuder många olika spel och upplägg. Beroende på grupp så anpassar vi speltyperna men vanligtvis kör vi paintballspel såsom “capture the flag”, “eliminate the enemy” och “last man standing”. Dessa spel fungerar ofta bra som grundupplägg för de flesta gäng som vill spela paintball här i Åre.

Samarbete på Åreskutans paintballpark
Samarbete på Åreskutans Paintballpark

Hitta till oss Åreskutans Paintballpark

Att hitta till vår Paintballpark här i Åre är superenkelt. Ta E14 från byn ett par kilometer mot Östersund och kör upp till Hotell Continental Inn som ni ser från vägen och parkera där. Nedan finns även en karta som visar var Åreskutans Paintballpark ligger.

Hos oss finns bra parkeringsmöjligheter, inomhus ombyte samt toalett.

Gäster som brukar spela Paintball i Åre

Några av våra vanligaste grupper som spelar Paintball hos här i Åre är svensexor, kompisgäng, möhippor, företag och även skolklasser samt idrottslag.

Paintball på svensexan
Paintball på svensexan i Åre

Ålder för paintballspel i Åre

På Åreskutans Paintballpark måste man vara minst 12 år för att få spela paintball. Har du inte fyllt 18 år så gäller särskilda regler för paintballspel.

Gör det ont att spela paintball?

Ja, de flesta tycker att det gör ont att blir träffad av paintballkulor och det blir oftast några små blåmärken. Detta är dock inget farligt utan en del av upplevelsen.

Paintballmarkörer i Åre

Priser på Paintball i Åre

Paintball är en prisvärd aktivitet som kostar 450 kr/pers för vårt grundpaket med 1,5h på parken samt 200 boll. Vill man spela paintball på allvar rekommenderar vi vårt “BIG SHOOTER” paket med 2,5 h på parken och hela 600 boll.

Vinterpaintball i Åre
Spela Paintball på vintern

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se