Åre mobile QR hunt (inomhus)

Den perfekta inomhusaktiviteten för konferensen. Om vädret inte är på vår sida och ni kanske vill köra en mobilspelsaktivitet inomhus rekommenderar vi Åre mobile QR hunt (kan givetvis också köras utomhus). Denna aktivitet kan liknas vid en “skattjakt” och går ut på att lagen fritt skall ta sig runt inom ett förutbestämt område och inom detta område leta efter utplacerade och gömda QR koder. Området kan vara allt från lobbyn på hotellet eller hela Åres skidområde.

Innan spelet börjar har deltagarna antingen laddat ner vår App eller lånat en telefon av oss. När lagen sedan hittar någon av de gömda koderna scannar man denna kod med telefonen varpå uppdraget eller frågan aktiveras  i telefonen. Poäng erhålls för varje hittad QR kod samt att rätt svar på frågan också ger poäng. Mest poäng när tiden är slut har vunnit.

Möjlighet finns att i förväg specialanpassa och skapa egna unika frågor och uppdrag för gruppen, konferensen eller “kick offen”.

Använd egna telefoner och ladda ner vår App eller låna smartphones av oss!

Kontakta oss för Bokning

Pris

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

(Då det finns produkter på marknaden som påminner om vårt spel vill vi poängtera att vår App är en helt egen samt unik produkt som endast saluförs av oss här i Åre.  Appen är speciellt framtagen och utvecklad av oss på Explore Åre och är därmed helt anpassad till Åre by. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om spelets unika utformning.  Jämför oss också gärna med andra eventuella koncept eller upplägg).

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se