Åre Gastronomy Walk (Grupp)

Följ med på en gastronomisk vandring i fantastisk fjällmiljö och ett rike fyllt av smaker och dofter där alla sinnen kommer att tillfredsställas. Under vår vandring stannar vi på fyra olika platser där vi vid varje paus har ett tema och det bjuds på olika lokala läckerheter från trakten såsom lokalproducerade ostar, lokalproducerade charkprodukter, lokalproducerade drycker samt slutligen lokalrostat kaffe från Åre kafferosteri och lokaltillverkad choklad från Åre Chokladfabrik. De råvarorna det bjuds på under vandringen varierar något under säsongen men gemensamt är att våra guider alltid berättar en intressant historia om såväl produkterna vi äter som de lokala producenter som förädlat dem.

Åre gastronomy walk 2_640 Åre gastronomy walk 3_640 Åre gastronomy walk 2_640

åre gastronomy walk 2_640 åre gastronomy walk 1_640 Gastronomy_walk_640

Ovan: Bilder från Åre Gastronomy Walk på fjället.

Gastronomisk by/historievandring

gastronomywalk-i-byn_640

För de grupper som önskar ett enklare alternativ med en lättare vandring/promenad erbjuder vi även en variant med en historisk by-vandring i centrala Åre där vi stannar till vid olika historiska platser och kombinerar detta med fyra olika lokalproducerade delikatesser. Under denna tur vandrar vi i ett lugnt tempo och guiden berättar om Åres utveckling från forbönder till stundande alpina VM 2019.

gastronomywalk-i-byn2_640 gastronomywalk-i-byn3_640 gastronomywalk-i-byn4_640

Ovan: Bilder från Åre Gastronomy Walk i byn.

Kontakta oss för Bokning

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se