Åre Action Bykamp

Åre Action Bykamp är en kombination av aktiviteter för större grupper som vill göra något annorlunda och fartfyllt under sitt besök i Åre. Här delas gruppen in i lag som skall genomföra olika aktiviteter på olika stationer runt om i byn. Kan också kombineras med andra aktiviteter.

bild2 bild4 CIMG2027

Ovan: Bilder från Åre Action Bykamp.

Kontakta oss för Bokning

Station 1: (Stjärnbacken)

Lådbilsrace:
Alla lagen startar samtidigt och knuffar en Hillcart (avancerad lådbil) med en lagmedlem i, uppför backen. På toppen skall den körande nu åka utför backen och komma i mål så fort som möjligt.

Station 2: (Åresjön)

Åre ocean race:
Nu skall lagen med hjälp av Gummibåtar eller Stand Up Paddleboards  gemensamt paddla ut på Åresjön där flera bojar skall rundas. Flera lag startar samtidigt och först i mål vinner!

Station 3: (Kyrklägdan)

Zorbing battle:
En lagmedlem hoppar in och spänner fast sig inuti en gigantisk plastboll . Resterande lagmedlemmar skall nu putta och knuffa denna boll fram och tillbaka över en lätt sluttande äng som utgör spelplanen. Flera lag startar samtidigt och först i mål vinner. Garanterat många kollisioner och mycket skratt!

Station 4: (Åreparken)

Ride the hill:
Här skall lagen med hjälp av rep dra en lagmedlem som står på en Mountainboard (Snowboard med hjul och broms) uppför en backe. Väl på toppen skall lagmedlemmen åka Mountainboard nedför en enkel bana. Tävlingen genomförs som en stafett.

Pris

Vi har färdiga koncept men skräddarsyr gärna upplevelsen tillsammans med våra uppdragsgivare. Kontakta oss för offert och förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se