Aktiviteter för födelsedagen i Åre, se våra 5 bästa tips

Aktiviteter och upplevelser som passar under födelsedagen och dess firande i Åre hittar ni här. Vi har listat våra fem bästa tips när jubilaren fyller jämnt. 

KONTAKTA OSS

Tips nummer 1 på födelsedagsaktiviteter i Åre

Tillverka egna drinkglas av kristallklar is och skåla till jubilarens ära. Isen består självklart av fruset vatten från Åre och aktiviteten kan genomföras året om. En av fördelarna med denna aktivitet är att alla kan vara med,

Tips nummer 2 på födelsedagsaktiviteter i Åre

Följ med på en guidad tur med gamla hederliga träskidor där era egna kängor kan användas i bindningarna. Finns små barn med i sällskapet kan dessa följa med i en träpulka från Segebaden. Låt oss föreslå någon mysig plats dit turen skall gå och kombinera gärna med utomhus fika eller matlagning.

KONTAKTA OSS

Tips nummer 3 på födelsedagsaktiviteter i Åre

Lägg födelsedagsfesten i en kåta och låt oss hjälpa till med mat, dryck och underhållning när ni vill skapa ett oförglömligt kalas. Vi har lösningar på kåtor från 10 till 500 personer och tillgång till egen mark i genuin miljö.

Tips nummer 4 på födelsedagsaktiviteter i Åre

Hyr en eller flera MEGA Sup och paddla på Åresjön eller Indalsälven. Ta med lite härligt fika eller ta hjälp av oss att fixa en lunch på strandkanten längs turen. 

Tips nummer 5 på födelsedagsaktiviteter i Åre

Kör Mountaincart som aktivitet på födelsedagen i Åre. Aktiviteten Mountaincart funkar lika bra för små barn som kan sitta i knä på föräldrar till mormor och morfar som vill göra en multigenerationsaktivitet för släkten. Att köra Mountaincart tar ca. 2h och kan även kombineras med lunch eller fika.

KONTAKTA OSS

Boka er nästa konferens hos Explore Åre idag!

Ring eller maila oss på: +46 (0)647 508 85 eller info@exploreare.se