Vi älskar äventyr!

SnowFunRacers – Safari

Med våra SnowFunRacers (miniskotrar för vuxna) tar vi er med på ett oförglömligt vinteräventyr i Åres vildmark och fantastiska natur. Under vårt 1 h safari får ni utöver att uppleva körglädjen på dessa maskiner också ta del av vildmarken, gemenskapen med övriga deltagare.  Att köra SnowFunRacers är både enkelt, säkert och roligt samt att våra guider alltid grundligt går igenom alla instruktioner innan vi ger oss iväg. Hjälmar går att låna, medtag egna varma kläder, handskar och skor. Safarin går på befintliga skoterleder och det finns alltid en guide med som visar vägen.

För att minimera miljöpåverkan har våra SnowFunRacers fyrtaktsmotorer och körs med Aspens Miljöbränsle.

Ovan: Bilder på SnowFunRacers i Åre.

Ovan: Film på SnowFunRacer i Åre

Upplevelse

SnowFunRacer Safari (1 h)

Plats

Samling vid Hotel Åre Continental Inn.

Tidsåtgång

1 h + tid för ev ombyte.

Åldersgräns

Den som kör maskinen måste inneha körkort för bil, maxvikt 100 kg.

Personlig utrustning

Körkort samt varma kläder inkl varma skor och varma handskar (Hjälmar, handskar, overall och kängor går annars att låna).

Transport

Övrigt

Våra SnowFunRacers är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka orsakad av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

Pris

Kontakta oss för priser.

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.


Back to Top ↑

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial