Blogg

Published on December 4th, 2011 | by Explore Åre

0

Kvällskul i Björnen

OBS! Sedan säsongen 2015/2016 har vi gjort en paus i “Kvällskul i Björnen” och hänvisar tillsvidare till vårt övriga utbud.

 

Blandade aktiviteter i backen. Varje onsdag och fredag under säsongen dukar vi mellan 16:30 och 18:00 upp med härliga, fartfyllda och familjeanpassade aktiviteter i skidbacken i Åre Björnen. Under övervakning, samt med instruktioner av våra guider ges möjlighet att testa aktiviteterna Snowtubing och Airboard så snön sprutar i lite snällare backar än där vi normalt kör. Samling sker vid Nalleliften/Nallebacken i Åre Björnen. Aktiviteterna sker som “fri åkning” i Nallebacken.

kk kk4 P1090215

Scorpion racer kvällskul2 P1090194 kvällskulsnowtube

Ovan: Bilder från kvällskul.

Upplevelse

Kvällskul i Björnen (blandade aktiviteter)

Plats

Nalleliften/Nallebacken i Åre Björnen

Tidsåtgång

1,5 h

Åldersgräns

Från ca. 5 år

Personlig utrustning

Klädsel för rådande väderlek.

Transport

Ingår ej

Övrigt

Hjälm finns att låna, ta gärna med egen. För barn som ej fyllt 8 år rekommenderar vi att någon målsman över 18 år finns med under aktiviteten. Då Snowtubing ingår i konceptet “Kvällskul i Björnen” bokas denna aktivitet på vårt onlinebokningssystem.

Pris

200 kr/pers. Barn som ej fyllt 8 år 150 kr/pers och Familjepris 500 kr/familj. (Gäller under ordinarie öppettider vilka bokas här på hemsidan).

För företag och grupper har vi även färdiga koncept med ännu större flexibilitet och till något högre pris, kontakta oss för offert samt förslag på upplägg.Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial