Blogg

Published on September 19th, 2014 | by Explore Åre

0

Åre Höstmarknad 2014 – Datum, tider och nyheter!

Här finns information om datum, tider och olika aktiviteter under Åre Höstmarknad. Vi på aktivitetsbolaget Explore Åre kommer under höstmarknaden att exklusivt erbjuda testkörning av sommaren 2015 års stora nyhet mountaincart i backen från Åre hemslöjd ner mot stationshuset. Som vanligt kommer vi även att erbjuda Zorbing på Kyrklägdan samt servera vår populära Karolinare i Åre parken inom konceptet Det goda Jämtland. Zorbing innebär att man spänner fast sig i en stor boll och rullar nedför en gräsbevuxen slänt och Karolinare är Jämtlands motsvarighet till “Parisaren”.

Information om Åre Höstmarknad 2014

Åre Höstmarknad går av stapeln 26-28 september 2014.

Åre Höstmarknads öppettider 2014 är

Fredag: 12-17

Lördag: 10-17

Söndag: 10-15

Testa Mountaincart på Åre höstmarknad – 2015 år nyhet!

2_3_frauen_2_640 2_3_gruppe_32 Kopie_640 2_3_kinder_6_auto_2_640

Åres största nyhet kommer inför sommaren 2015 att bli Mountaincart. Mountaincart kan liknas vid en trehjulig gokart utan motor där det nästa sommar kommer att vara möjligt att ta WC liften eller VM 8an upp på Åreskutan för att sedan köra ett gemensamt guidat åk ner tillsammans till byn igen med vänner, familj, företag eller skolklass. Redan nu under Åre höstmarknad finns alltså möjlighet att testa på denna roliga och unika aktivitet i en “light version” på vägen mellan Åre hemslöjd och stationshuset i Åre. Välkommen förbi på en provtur.

Rulla Zorb på Åre Höstmarknad

zorbing i åre möhippa IMG_1666

Precis som vanligt rullar vi Jättebollen under Åre höstmarknad och givetvis kör vi halva priset under marknaden. Välkomna till Kyrklägdan vid Åre Gamla Kyrka!

Ät gott under Åre Höstmarknad!

höstmarknad_640 Karolinare Korvgrill i Åre liten

Kurrar det i magen under Åre Höstmarknad erbjuder vi på Explore Åre goda, mättande och lokalproducerade Karolinare, vilket är Jämtlands svar på “parisare”. Vi finns i Åreparken under konceptet Det Goda Jämtland. Välkomna!

Avsluta Åre Höstmarknad på bästa sätt!

bastuflotte i åre skål_640 bastuflotte i åre bastuflotte_inredning_1000_pix

Passa på att avsluta Åre Höstmarknad på bästa sätt och hyr vår vedeldade bastuflotte någon av kvällarna. Låt den heta ångan fylla rummet samtidigt som ni njuter av härliga höstfärger och vidunderlig utsikt över fjällen. Läs mer om bastuflotte i Åre här.

För mer information om Åre Höstmarknad se mer information här på Åre 360 eller Visit Åre eller Åre höstmarknads facebooksida.

Published by: Rickard Fredriksson, founder of Explore Åre.

 

Tags: , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial