Vi älskar äventyr!

Guider och personal

Detta är teamet ni möter när ni hälsar på hos oss. Vi ser fram emot att få träffa er under er vistelse i Åre, oavsett om det är under vår arbetstid eller fritid.

SONY DSCAlexandra Hafmar

Alexandra är vår aktivitetsansvarige på Explore Åre och kommer från dom djupa skogarna nere i Småland där det enligt henne själv egentligen är alldeles för platt. Är sedan flera år tillbaka Årebo och trivs bäst på fjället. Hon tillbringar sommartid helst sin tid på hästryggen eller på downhill-cykeln, vintertid är det turer med splitboarden som gäller. Pluggat produktutveckling på Campus Åre, samt certifierad Wilderness First Responder.

Magnus (1)Magnus Kihlstedt

Boende i Åre som älskar att vara på berget samt i skogen. När Magnus inte är ute och jobbar så kan ni hitta honom ute på skoter eller på tur på fjället. Tillbringar mycket tid på cykel och till sjöss när rätt årstid kommer. Magnus jobbar även som skidguide. Utbildade inom säkerhet och navigering till sjöss samt skidguide.

 

Skucku JohanJohan Hansson

Född 1981 i en liten by vid namn Skucku ca 12 mil sydost om Åre. Har spenderat de senaste 5 åren i Australien, mestadels på en surf-bräda men genomförde även en Bachelor i Sport Tourism Management. Numera är Johan fast bosatt i Åre och vattenbrädan är utbytt mot snöbräda. Brädsporter har alltid varit stora passionen men gillar äventyr i de flesta former. Kan oftast hittas på desperata puderjakter med blandade resultat.

Larka0001Mikael Lärka

Född 1980 i in liten by utanför Umeå med en liten skidbacke. Är en passionerad snowboardåkare som började att köra säsong  i Åre för ca. 7 år sedan och är nu fast boende i området. Mikael har studerat Outdoor & adventure management på Mittuniversitetet och har tagit fjälledarnormen och forslicens. Tycker om att vara ute i skog och mark vare sig det är sommar eller vinter, regn eller sol. Är han ledig hittar du honom på en snowboard, på en cykel, på turskidor eller bara ute i skogen med sin hund någonstans i Åretrakten.

SellbergMagnus Sellberg

Dalmas i exil, men fjällen vägde tyngre än knätofsarna. Löpning, vandring, telemark och längdskidor är de aktiviteter som ligger Magnus varmast om hjärtat och som tar upp mesta delen av hans tid. Utbildad naturguide och har jobbat med människor större delen av sitt liv. Magnus driver också företaget Rent A Plagg.

 

Profilbild Rickard Explore ÅreRickard Fredriksson

Kommer ursprungligen från Dalarna så ibland skiner “dalmålet” igenom. Fiske, jakt och friluftsliv är högt prioriterade fritidsintressen och under hösten spenderas åtskilliga kvällar med att “locka på älg” i de jämtländska skogarna, vilket enligt honom själv den av alla företagets aktiviteter som ger honom mest adrenalinpåslag!?! Rickard är utbildad flugfiskeguide och det är han som äger bolaget samt jobbar med försäljning.

Back to Top ↑
  • Följ oss på Youtube

  • Följ Explore Åre


  • Administration